Новини
Відкрита лекція «Бессарабська кухня – гастрономічна культура та спеціалітети» від Лариси Титикало
Чудова подія відбулась 20.03.2024 в онлайн форматі платформи Zoom, на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу - відкрита лекція «Бессарабська кухня - гастрономічна культура та спеціалітети» від @larysat...
Майстер клас від випускника ОНТУ, шеф кухаря ресторану The Roastery by Odesa Костянтина Сироти
15 березня 2024 року на кафедрі готельно-ресторанного бізнесу в навчальній лабораторії кулінарного мистецтва відбувся майстер клас від шеф кухаря ресторану The Roastery by Odesa Костянтина Сироти. ...
OPEN DAY ONTU
16 березня 2024 року співробітники кафедри готельно-ресторанного бізнесу долучились до загальноуніверситетського профорієнтаційного заходу - OPEN DAY ONTU! День відкритих дверей відвідали близько 2...